Alatnica

Modul Alatnica

BBP module alatnica je module koji Vam omogucava potpuno pracenje alata od njegove kupovine, skladistenja, izdavanja uposlenom kao i remonta ili popravke. Uz module Alatnica, bit ce te u stanju da u bilom kojem momentu I bilo gdje gdje imate internet konekciju, znate koji je alat u skladistu, koji je izdat uposlenom I kom, I kojem alatu je potrebna popravka. BBP module Alatnica isto tako posjeduje vise functionalnosti za izradu izvjestaja o broju posjedovanih alata, zaduzenim alatima, I alatima koji se nalaze na serviseranju. Iz omoc pomenutih izvjestaja, manadzeri ce moci da na vrijeme procjene da li ima dovoljno alata na stanju za izvedbu odredenog posla, ili je potrebno izvsiti kupovinu dodatnih alata da bi se posao zavrsio.


Link Novi Alat omogućava vam da jednostavno kreirate novi unos za alat.
Uz dodavanje svih potrebnih detalja, kao što su ime alata, karakteristike, dobavljač te cijena, imate mogućnost dodavanja alata u odgovarajuće kategorije i podkategorije.
To omogućava bolje planiranje budžeta i optimalno iskorištavanje resursa.

Pregled Alata omogućava pregled svih alata koji se trenutno nalaze u sistemu.
Ovdje možete dodavati nove alate, izmijeniti podatke postojećih te izbrisati one koji više nisu u upotrebi.
Povezano s tim, stranica Kategorije Alata omogućava vam organiziranje i strukturiranje vaših alata prema kategorijama i podkategorijama.

BBP modul Alatnica obuhvaća više multi-funkcionalnih submodula koji omogućavaju brzo i efikasno zaduživanje alata uposlenicima.
Za postizanje visoke efikasnosti u zaduživanju alata, ovaj modul koristi barcode tehnologiju.
S ovom tehnologijom, potrebno je jednostavno skenirati barkod kako bi se odabrao i zadužio alat uposleniku.

Automatizacija razduživanja alata je ključni dio ovog modula. Kada alatničar pregleda alat i potvrdi da se nalazi u ispravnom stanju, uposlenik se jednostavno razdužuje putem jednog skeniranja barkoda.

Ova integracija tehnologije i procesa osigurava brzu i preciznu manipulaciju alata, smanjujući vrijeme potrebno za zaduživanje i razduživanje te osiguravajući da alati budu dostupni i u optimalnom stanju za upotrebu.

Kada alat zahtijeva servisiranje, pri razduživanju se jasno označava potreba za tim servisiranjem.
Nakon što se alat skenira pomoću bar koda, automatski se dodaje na listu alata kojima je potrebno servisiranje.

Svi alati koji su označeni kao oni kojima je potrebno servisiranje automatski će biti izuzeti s liste alata koji su dostupni za zaduživanje.
Ovo osigurava da se alati koji trebaju servisiranje neće slučajno zadužiti, čime se sprječava gubitak vremena i resursa.

Nakon što alat bude servisiran, jednostavnim skeniranjem barkoda, alat će se ponovno vratiti na listu alata koji su sigurni za zaduživanje zaposlenicima.
Ovaj proces omogućava da alati budu u ispravnom stanju i spremni za pouzdanu upotrebu, osiguravajući neprekidnu efikasnost u radu.

Modul Poslovni procesi je veoma flexibilan model, tako da ukoliko ne postoji funkcionalnost koja je korisniku potrebna, može se nadograditi.

Tim Thyme System će Vas rado posjetiti i uživo demonstrirati funkcionalnosti naših solucija. Tokom naše posjete upoznaćemo se s potrebama Vaše organizacije i razgovarati kako da najbolje prilagodimo functionalnosti BBP sistema vašim potrebama. Zajedno možemo pronaći pravo rješenje koje će Vam pomoći ostvariti ciljeve i to u okviru Vaših financijskih okvira.

Zakažite sastanak