Ponude

Modul Predračuni

Automatizovani modul Predračuni, je direktno povezan sa modulom Partneri, kao i sa modelom Ponude, omogućavajući vam da na brz i efikasan način kreirate predračune direktno ili konvertujete postojeću ponudu u predračun i isti dostavite bilo kom partneru iz centralizovane baze partnera.

Izborom linka Novi Predračun, BBP Modul Predračuni će automatski povući listu partnera sa kojim kompanija posluje. Nakon odabira partnera (ili kreiranja novog ukoliko se radi o novom poslovnim partneru) biće vam prezentirana lista sa vašim proizvodima ili uslugama koje želite uvrstiti u predračun. Ukoliko već postoji ponuda za koju je potrebno napraviti predračun, to je moguće jednstavnim klikom na dugme.

Svi predračuni koje su kreirane kroz BBP Modul Predračuni, mogu se sa lahkoćom pregledati kroz pod-modul Pregled Predračuna. Sa jednim klikom na Pregled Predračuna link, BBP Modul Predračuni će Vam predstaviti listu predračuna koji su kreirani i gdje iste možete štampati, uređivati ili brisati. Na ovoj listi možete direktno izabrati željeni predračun, ili ukoliko imate više predračuna jednom partneru, možete filtrirati listu po željenom partneru. Nadalje, ukoliko dođe do prihvatanja vaseg predračuna, isti možete jednim klikom pretvoriti u račun (fakturu).

Tim Thyme System će Vas rado posjetiti i uživo demonstrirati funkcionalnosti naših solucija. Tokom naše posjete upoznaćemo se s potrebama Vaše organizacije i razgovarati kako da najbolje prilagodimo functionalnosti BBP sistema vašim potrebama. Zajedno možemo pronaći pravo rješenje koje će Vam pomoći ostvariti ciljeve i to u okviru Vaših financijskih okvira.

Zakažite sastanak